Marknadens bästa scooters

Oavsett om det är du själv som vill ha ett smidigt transportmedel eller om det är ditt barn som kommit i moppeåldern så är scooters både roliga och pålitliga att köra. Det finns dock många fallgropar när det kommer till märken, och även om det kan kännas lockande att satsa på en billigare scooter så kan det bli en dyr investering i det långa loppet. Satsa istället på någon av dessa modeller om du vill ha kvalitet.

Scooter

Yamaha Aerox

Aerox från Yamaha kommer i flera olika utföranden som alla har gemensamt att de är väldigt sportigt designade. Med sina 49cc och kraftfulla skivbromsar så är detta en scooter som ungdomar verkligen uppskattar.

Honda Zoomer

Dessa scooters började byggas i början av 2000-talet och har en lite tuffare profil. Fetare däck med djupare mönsterdjup tillsammans med den avskalade designen gör att de passar utmärkt för skogs- och lervägar. De kommer med en fyrtaktsmotor som är väldigt bränslesnål.

Aprilia SR50

SR50 har anor ända tillbaka till 1992 och har idag sålts i över 800,000 exemplar. De senaste versionerna kan bland annat inkludera bränsleinsprutning och digital instrumentpanel, vilket gör detta till en toppmodern scooter.